Tvorba a použitie fondu rozvoja bývania v podmienkach obcí - Konečná Veverková, Ingrid
Povinnosť obcí tvoriť fond rozvoja bývania podľa zákona č. 182/1993 Z. z. o vlastníctve bytov a nebytových priestorov v z. n. p.“). Praktické príklady účtovania tvorby a použitia fondu rozvoja bývania a vzor uznesenia obecného zastupiteľstva, ktoré je jediným oprávneným orgánom na obci, ktorý môže schvaľovať použitie prostriedkov fondu rozvoja bývania.