Z pokladní sa stanú eKasy - Kapitánová, Tatiana
Návrh novely zákona o povinnosti napojenia elektronickej registračnej pokladnice (ERP) na centrálny systém finančnej správy. Štát si od nového systému sľubuje zrýchlenie a zjednodušenie daňových kontrol. Základným predpokladom je internetové pripojenie. Výhody a nevýhody E-kasy. Trend: Retail 4.0, teda moderné technológie, ktoré rúcajú bariéry pri nakupovaní.