New Trends in Control(-ling): Qualitative Analysis of Results - Mišún, Juraj, 1978-
Kontroling, manažérska funkcia kontroly. Západný a východný prístup ku kontrole. Rôzne aspekty západného a východného prístupu ku kontrole. Tri významy vnútornej kontroly. Určenie nových trendov vo vnútornom kontrolingu na základe kvalitatívnej analýzy výsledkov dotazníkového prieskumu z obdobia 2016-2017 medzi podnikmi pôsobiacimi v SR.