Consumption of Slovak Domestics as the Part of Quality of Life in the Post-Crisis Period - Holková, Vieroslava
Spotreba a kvalita života. Kvalita života z hľadiska spotreby - analýza 3 sfér peňažných výdavkov slovenských domácností (sféra nepracovného času, voľného času a oblasť prierezových výdavkov) v období 2009-2016. Úvahy o zlepšovaní kvality života slovenských domácností.