Comparison of Applied Countercyclical Fiscal Policy in Selected Eurozone Countries and Identification of Differences in Its Effectiveness - Martincová, Marta, 1955-
Hospodárska kríza a fiškálna politika. Fiškálne vplyvy hospodárskej krízy. Kritická analýza opatrení, zmien a nástrojov na stabilizáciu eurozóny v oblasti fiškálnej politiky; ich súlad či nesúlad s ekonomickou teóriou.