Si v práci alebo pracuješ?
Možnosť manažovať si svoj čas a prácu patrí medzi najzaujímavejšie pracovné benefity z generácie mileniálov. Takíto zamestnanci pracujú v kaviarni alebo coworkingových centrách a z technológií na tímovú prácu využívajú najmä Skype. Manažéri si to uvedomujú a v záujme získavania kvalitných ľudí im dávajú viac slobody. Pre úspešné zavedenie práce na diaľku je nevyhnutné, aby si zamestnanci uvedomili, že získajú nielen slobodu, ale aj zodpovednosť za svoj pracovný čas.