Úloha internetu v sociologickom výskume a jeho dosah na validitu dát - Štefancová, Viera
Nové technológie a ich „vstup“ do sociologického výskumu. Validita ako kritérium kvality sociologického výskumu. Chápanie validity v kvalitatívnom výskume. Internet a otázky jeho využitia v sociologickom (on line) výskume. Internet ako prostriedok zberu dát. Internet ako analytický prostriedok. Internet ako generátor sociálnych komunikačných situácií.