Diskriminácia na pracovisku - Boráková, Lucia
Zákaz diskriminácie. Antidiskriminačný zákon - zákon č. 365/2004 Z. z. o rovnakom zaobchádzaní. Príklad priamej diskriminácie. Obťažovanie. Niektoré výnimky zo zásady zákazu diskriminácie v pracovnoprávnych vzťahoch.