Spatial Econometric Analysis of Crime: Evidence From NUTS 3 Regions of V4 Countries - Chocholatá, Michaela, 1977-
Priestorová analýza kriminality v roku 2016 v 113 regiónoch NUTS 3 vo krajinách Vyšehradskej štvorky na vzorke 1000 zločincov.