Unemployment Of Graduates in Slovakia and in the Czech Republic - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Niektoré skupiny v populácii sú viac ohrozené nezamestnanosťou ako sú napríklad absolventi stredných a vysokých škôl, ľudia v preddôchodkovom veku, osoby so zdravotným postihnutím, osoby s nižším stupňom vzdelania a ďalšie skupiny. Cieľom článku je porovnať a vyhodnotiť počet a prípady nezamestnanosti u absolventov stredných a vysokých škôl v SR a ČR.