Fiscal Policy of Slovakia and Its Impact on the State Budget Deficit - Matoušková, Eleonóra, 1962-
Aj keď Slovensko nepatrí ku krajinám s výrazne vysokým zadĺžením, nepodarilo sa mu od jeho založenia v r. 1993 vytvoriť vyrovnaný rozpočet. Vláda preto vytvorila program na stabilizáciu štátneho rozpočtu. Vyhodnotenie implementácie vládnych opatrení v oblasti vývoja verejných financií.