Kompetenčné ostrovy vo výrobe - Gregor, Milan
Analýza princípov, na ktorých je postavený koncept kompetenčných ostrovov. Evolúcia vo vývoji dnešných tovární. Pojem kompetenčné ostrovy. Produkt ako centrálny prvok výroby.