Registrácia a zrušenie registrácie DPH v jednoduchom účtovníctve - Jurišová, Anna
Problematika registrácie platiteľa DPH a zrušenie registrácie platiteľa. Postupy účtovania tejto dane v sústave jednoduchého účtovníctva a jej vplyv na základ dane z príjmov fyzickej osoby. Ilustračné príklady.