Spotrebiteľské vnímanie trhovísk v Bratislave - Kollár, Patrícia
Dotazníkový prieskum, ktorý mapoval preferencie ľudí nakupovania na trhovisku, merchandising trhoviska a rozmiestnenie trhovísk v rámci Bratislavy. Skúmanie troch hypotéz týkajúcich sa nákupného správania spotrebiteľov. Výsledky výskumu.