Economic Situation of Seniors in Slovak Republic - Lennerová, Ivana, 1979-
Analýza životných nákladov seniorov, porovnanie so súčasnou priemernou výškou starobného dôchodku v Slovenskej republike. Aktuálna situácia vo finančných príjmoch pracujúcich dôchodcov zo pohľadu sociálneho poistenia a dane z príjmov. Životný štandard na dôchodku a chudoba seniorov. Pracovné príležitosti pre dôchodcov. Porovnanie finančnej odmeny pracujúceho dôchodcu.