<The> Impact of ECB Monetary Policy Decisions on European Economy - Novák, Marcel, 1979-
Posúdenie vplyvu rozhodnutí menovej politiky ECB na výkonnosť európskeho hospodárstva. Vývoj neštandardných opatrení ECB v období 06/2014-03/2018. Chronológia využívania rôznych nástrojov menovej politiky Európskou centrálnou bankou. Rozhodnutia menovej politiky ECB a prebytok likvidity na trhu.