Analýza výšky poplatkov za komunálne odpady na Slovensku - Bosák, Martin, 1967-
Analýza výšky poplatkov za komunálny odpad vo vybraných obciach. Porovnanie štatistických údajov podľa krajov. Porovnanie priemerných poplatkov v mestách. Porovnanie priemerných poplatkov v obciach. Porovnanie s ďalšími faktormi: mzda, nezamestnanosť a množstvo komunálneho odpadu v krajoch SR. Vyhodnotenie výsledkov.