Reasons of the Employees' Stabilization in Hotels in Slovakia - Kubaľa, Jaroslav
Názory odborníkov na stabilizáciu personálu a významné faktory, ktoré ovplyvňujú rozhodnutia zamestnancov o ich pracovnom mieste v hotelovom zariadrení.