Ambient Intelligence for Increasing Innovation Performance of Enterprises - Štofová, Lenka, 1989-
Trendy vo vývoji inteligentného elektronického prostredia v zmysle rozvoja smart inovácií a inovatívnych technologických riešení v automobilovom priemysle na Slovensku.