Umelá inteligencia zásadne mení aj bankovníctvo
Umelá inteligencia a moderné technológie pomáhajú ľudstvu zásadne ho zmeniť v mnohých oblastiach. Mení sa aj bankovníctvo. Umelá inteligencia by časom mohla prevziať podstatnú časť komunikácie s klientami. Digitálne fintechy, bezdotykovosť a biometria.