Postavenie noriem práva Európskej únie v rámci ústavného práva a ostatnej právnej úpravy Slovenskej republiky. - Jankuv, Juraj
Analýza postavenia práva Európskej únie v rámci ústavného práva a ostatnej súvisiacej právnej úpravy Slovenskej republiky. Stručný prehľad verejného medzinárodného práva ako prameňa Európskej únie a vnútroštátneho práva a vzťahu práva Európskej únie a vnútroštátneho práva.