Zastúpenie v spotrebiteľských sporoch - vybrané otázky - Vadas, Erik
Základné otázky inštitútu zastúpenia v civilnom procese. Analýza ustanovenia Zákona č. 160/2015 Z.z. Civilný sporový poriadok - ustanovanie o zastúpení na základe plnomocenstva. Problematika združení a iných právnických osôb na ochranu práv spotrebiteľa.