Využitie metód operačnej analýzy v rozhodovacom procese - Bučka, Pavel
Predmet operačnej analýzy. Riešenie všeobecnej úlohy operačnej analýzy. Analýza a podpora rozhodovania. Systémy pre podporu rozhodovania. Programové nástroje pre podporu rozhodovania. Využitie metód operačnej analýzy v ozbrojených silách SR. Hard verzus soft metódy operačnej analýzy.