Analýza technologického rozvoja regiónov na Ukrajine - Vatchenko, Oleksandra B.
Skúmanie dôležitosti technologických štruktúr Ukrajiny a jej regiónov v EÚ. V priebehu rokov nezávislosti bol podiel priemyslu v štruktúre HDP Ukrajiny znížený takmer o 40% a tiež došlo k negatívnym zmenám v technologickej štruktúre ukrajinského priemyslu s prechodom z technologického režimu IV na III.