Logické systémy pri riešení ekonomických úloh - Kultan, Jaroslav, 1960-
Rozhodovanie pri mnohoparametrickom výbere. Trojstavové rozhodovanie v medicíne, automobilizme, vzdelávaní. Dvojková alebo trojková sústava. Vývoj počítačov s trojstavovou logikou. Niektoré spoločné znaky tritu a fuzzy logiky.