Charitatívna lotéria a charitatívna reklama v neziskových účtovných jednotkách - Kordošová, Alena, 1970-
Finančné zdroje neziskových účtovných jednotiek. Charitatívna lotéria a charitatívna reklama ako alternatívne finančné zdroje neziskových účtovných jednotiek v Slovenskej republike. Charakteristika charitatívnej lotérie. Podmienky na podanie žiadosti o udelenie individuálnej licencie na prevádzkovanie charitatívnej lotérie. Použitie výťažku z charitatívnej lotérie. Charitatívna reklama. Druhy neziskových účtovných jednotiek, ktoré môžu využívať príjmy z reklám, ktoré sú určené na charitatívne účely.