Metáforas y otros tropos en el lenguaje político en España - Spišiaková, Mária, 1973-
Lexiko-sémantická analýza politického jazyka v Španielsku. Krátka charakteristika španielskeho denníka El País. Výskyt frazeologických výrazov a všetkých figuratívnych výrazov vrátane príležitostných metafor v denníku El País. Obrazné pomenovanie, kolokácia.