Los sentimientos en la fraseología cromática española - Mocková, Nina, 1987-
Sémantická analýza idiomatických výrazov s chromatickým elementom v ich štruktúre, ktoré dokážu vyjadriť ľudské emócie alebo mentálne stavy v španielčine. Frekvencia používania chromatických idiómov v súčasnej španielčine vo vzťahu ku konkrétnej použitej farbe. Idiomatická jednotka, farba, korpus.