Interpretácia tradícií v cestovnom ruchu - Novacká, Ľudmila, 1953-
Potreba interpretácie tradícií v cestovnom ruchu ako súčasti kultúrneho dedičstva a ich udržateľnosť v ponuke. Metodologické prístupy k vyjadreniu prínosov udržateľnosti tohto produktu. Faktory dopytu a ponuky vo vzťahu kultúry a cestovného ruchu. Dosah prínosov tradičného produktu. Udržateľnosť tradícií v produkte cestovného ruchu v Malokarpatskej oblasti na Slovensku (Bratislavský smaosprávny kraj) v roku 2016 – prípadová štúdia „Cake and cofee by the natives“ (koláč a káva od domácich).