Analýza relatívnej odchýlky ekvivalentného disponibilného príjmu slovenských nechudobných domácností od hranice rizika chudoby prostredníctvom všeobecného lineárneho modelu - Kotlebová, Eva
Charakteristika sledovaného ukazovateľa a výber potenciálnych faktorov ovplyvňujúcich jeho hodnotu. Opis vysvetľujúcich premenných s novovytvorenými obmenami a s vyznačením referenčnej kategórie. Analýza relatívnej odchýlky ekvivalentného disponibilného príjmu od hranice rizika chudoby pre slovenské domácnosti nad hranicou rizika chudoby.