Labour Market in the Czech Republic: DSGE Approach - Železník, Martin
Vývoj na českom trhu práce, ktorý je považovaný za najefektívnejší pracovný trh v Európe za posledné roky s najnižšou mierou nezamestnanosti. Porovnanie dvoch verzií modelu DSGE: odhad parametrov, analýza impulznej odozvy, štandardná odchýlka a krížové korelácie a rekurzívna prognóza. Rozklad premenných trhu práce.