Income Self-Sufficiency and Profitability of Professional Theatres in the Czech Republic - Bečica, Jiří
Hodnotenie profesionálnych divadiel pôsobiacich v rámci Asociácie profesionálnych divadiel v Českej republike v období rokov 2011 - 2015 pomocou finančnej analýzy, najmä ukazovateľa ziskovosti (ROA, ROCE, ROE, ROS) a miery príjmovej sebestačnosti.