Hranovo orientované metódy kritickej cesty versus uzlovo orientované metódy kritickej cesty s deterministickou a stochastickou grafovou štruktúrou - Brezina, Ivan, 1963-
Riadenie projektov v sieťovej analýze. Sieťový graf projektu. Hranovo a uzlovo orientované sieťové grafy. Hľadanie kritickej cesty. Hľadanie kritickej cesty v hranovo orientovanom grafe. Hľadanie kritickej cesty v uzlovo orientovanom grafe.