Bezdrôtová komunikácia ako diskoordinačná hra - Čičková, Zuzana, 1978-
Aplikácia jednoduchej hry známej ako hra Matching pennies v oblasti bezdrôtovej komunikácie a s tým súvisiacej oblasti sieťovej bezpečnosti. Sieťová bezpečnosť sa zaoberá zabezpečením sietí a sieťových zariadení a tiež sa zaoberá prevenciou a kontrolou neoprávneného prístupu alebo prevenciou odcudzenia dát. Zameranie teórie hier na analýzu konfliktných rozhodovacích situácií medzi živými aj neživými subjektmi umožňuje jej použitie aj v oblasti sieťovej bezpečnosti pri zabezpečení sietí a sieťových zariadení.