European Journal of Transformation Studies
Časopis je výsledkom spolupráce vedcov zo strednej a východnej Európy. Zameriava sa na sociálne, kultúrne, politické a ekonomické otázky, ktoré sú dôležité pre túto časť Európy, avšak témy uvedené v časopise sa týkajú aj iných tém, napr. globálna kríza alebo terorizmus.