<The> V4 and the EU - Groszkowski, Jakub
Viditeľnosť V4 v EÚ a ambície stredoeurópskych lídrov pri tvorbe agendy EÚ. Pevný postoj V4 k migračnej politike EÚ a jasná pozícia v diskusii o budúcnosti EÚ. Spolupráca V4 s ostatnými členskými štátmi.