Towards Dynamic Sustainability: Some Reflections on Slovakia’s V4 Presidency in 2018–2019 - Strážay, Tomáš
Analýza ambícií slovenského predsedníctva Vyšehradskej skupiny z rokov 2018/19 a úvahy o agende predsedníctva. Hlavné dôvody záujmu SR o vyšehradskú spoluprácu a rôzne vnímanie Vyšehradskej skupiny v krajinách V4.