External assessments of Visegrad since its international recognition over the “migrant” crisis - Fawn, Rick
Kontrastné postavenie Vyšehrádskej štvorky v EÚ na riešenie takzvanej "migračnej" krízy. Vnímanie správania sa Vyšehrádskej skupiny prostredníctvom analýzy hlavných mediálnych zdrojov v západných krajinách. Úsilie V4 predísť migrácii do Európy prostredníctvom iniciatívy v Líbyi.