Market Structure and Competition in the Healthcare Industry - Lábaj, Martin, 1982-
Prvé empirické dôkazy o vzťahu medzi veľkosťou trhu a počtom firiem v zdravotníctve pre prechodné hospodárstvo. Odhady prahových hodnôt trhu vyžadované na podporu rôznych čísel dodávateľov pre tri povolania v zdravotníckom priemysle na veľkom počte odlišných geografických trhov na Slovensku, berúc do úvahy priestorovú interakciu medzi miestnymi trhmi.