Comparison of Business Environment in Russia and Slovakia - Stričíková, Andrea
Hodnotenie vývoja podnikateľského prostredia v Rusku od r. 1990 až po súčasnosť. Reflexia dôležitých ekonomických a sociálnych reforiem a ich vplyv na vývoj v Rusku. Keďže Slovensko a Rusko prešli podobným vývojom, časť príspevku sa zameriava na ich vzájomné porovnanie pomocou globálneho indexu konkurencieschopnosti.