Evaluating the Impact of Test Phase of Facebook's "Explore Feed" on Selected Facebook Page - Lacko, Roman, 1988-
Facebook je vplyvný marketingový nástroj, ktorý sa často používa na univerzitách a fakultách k zlepšeniu povedomia inštitúcie, k získavaniu nových študentov a ku komunikácii so študentami. Meranie vplyvu "Explore Feed" meraním určitých aktivít na vybranej stránke Facebooku, ktoré môžu mať zásadný vplyv na úlohy uvedené vyššie.