Consequences of the Integration to the Eurasian Economic Union: Methodology of Statistical Evaluation and First Results - Tikhonova, Anna
Dynamická analýza cezhraničných členov EEU v ktorej boli použité obchodné ukazovatele. Vplyv integračných procesov v eurázijskom hospodárskom priestore.