Methodology for Assessing Globalisation Development of Countries - Zos Kiodor, Mykola
Rozdelenie krajín podľa indexu globalizácie. Prvky integrálneho indikátora rozvoja globalizácie (IIGD) Ukrajiny a Slovenska. Poradie krajín v roku 2016 podľa vývoja globalizácie.