Řízená teplota chrání zboží i zdraví - Toman, Pavel
Skladovanie a preprava teplotne citlivého tovaru predstavujú pre logistické a distribučné firmy náročnú úlohu. Preprava liekov a potravín v riadenom teplotnom režime. Teplotné podmienky kontrolované online monitorovacím systémom. Monitoring teplôt prepojený s GPS. Komunikácia v systéme riadenia teploty.