Slovenské banky a biometria
Tatra banka prichádza s množstvom noviniek a technológií. Jednou z nich je tvárová biometria. Banka prepojila svet modernej umelej inteligencie so slovenským bankovníctvom a priniesla tak nový spôsob identifikácie osôb do sveta financií. Ide o prvý projekt svojho druhu na Slovensku i v ČR. Banky vďaka novelizovanému zákonu z roku 2018 môžu overovať totožnosť klientov pomocou nových technológií, bez toho, aby boli klienti osobne na pobočke. Trendy vo svetových bankách. Otázka bezpečnosti pri otváraní otváraní účtu pomocou tvárovej biometrie.