Spatial Analysis of Convergence in the Selected Regions of Central Europe - Chocholatá, Michaela, 1977-
Analýza procesu beta-konvergencie v 161 regiónoch NUTS 3 (Nomenklatúra územných jednotiek pre štatistické účely) strednej Európy Rakúsko, Česká republika, Maďarsko, Poľsko, Slovensko a Slovinsko) založenej na produktivite práce, ktorá sa meria podľa hrubej pridanej hodnoty (HPH) na zamestnanú osobu (v tisícoch EUR) v období rokov 2000 – 2015.