Strategy and Strategic Management in Business Development - Daneshjo, Naqibullah, 1964-
Pohľad na moderné obchodné podnikateľské jednotky a rozhodujúce faktory ich rastu. Podmienky a princípy v procese tvorby a implementácie stratégie a zlepšovaní strategického riadenia. Zmena paradigmy strategického myslenia: starý a nový prístup. Proces rozvoja stratégie vo vzťahu k príslušným rastovým faktorom a rozdiely medzi priemyselným a znalostným manažmentom. Impulzy pre vytvorenie novej stratégie a rozvoj podnikania. Inkulturácia (inculturation) a subsidiarita (subsidiary) v strategickom manažmente. Proces tvorby všeobecnej organizačnej stratégie. Posúdenie kvality, stratégia kvality.