Structure of Housing in the EU Countries According to EU SILC - Sipková, Ľubica, 1962-
Definície sociálneho bývania v 28 členských štátoch EÚ. Štruktúry bývania v krajinách EÚ vo vzťahu k štatútu držby. Porovnanie štruktúry sociálneho bývania v krajinách Európskej únie v období 2007−2016. Kvantifikácia rozdielov medzi vybranými krajinami EÚ pomocou miery podobnosti štruktúr.