Ekonomické aspekty poľnohospodárstva a potravinárstva - Chrastinová, Zuzana
Ekonomická analýza slovenského poľnohospodárskeho a potravinárskeho priemyslu. Diferenciácia poľnohospodárskych podnikov z hľadiska organizačno-právnych foriem, výsledku hospodárenia a veľkosti obhospodarovanej pôdy.