Podporná politika v poľnohospodárstve SR v rokoch 2007 – 2016 - Ďuričová, Ivona
Hodnotenie vývoja podpôr do poľnohospodárstva Slovenskej republiky od roku 2007 po rok 2016. Všetky druhy podpôr do poľnohospodárskeho sektora sa realizovali prostredníctvom Pôdohospodárskej platobnej agentúry.